Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони відреагували на критику повільного контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони відреагували на критику повільного контрнаступу ЗСУ

Резніков запевняє, що з контрнаступом ЗСУ все добре - йде за планом

26 серпня 2023, 16:10 comments2499
Поділіться публікацією:

В останні тижні на Заході все частіше лунає критика контрнаступу українських захисників. Багато про це публікацій у західних ЗМІ. При цьому Міноборони України не бачить причин для панічних заяв та заявляє, що все йде за планом. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив міністр оборони Олексій Резніков, пише "Bild".

У Міноборони відреагували на критику повільного контрнаступу ЗСУ

Контрнаступ ЗСУ. Фото: із відкритих джерел

"Все дійсно йде за нашим планом. Цей план також був заздалегідь обговорений з нашими партнерами. І всі, хто реально бере участь у цьому процесі, всі про це знають. Вони знають, яка оборона противника, які зони безпеки, де мінні поля, де оточені танки, де укріплення...", — висловився міністр.

Відповідаючи на запитання про критику з боку головного союзника Україна – США, глава Міноборони визнав, що справді іноді були серйозні розмови, дискусії, але критикою назвати це не можна.

За словами Резнікова, український контрнаступ рухається повільно, бо, на відміну від Росії, Україна хоче захистити життя своїх солдатів та зберегти військову техніку.

"Ми не посилатимемо наших солдатів уперед, щоб вони впали в бою без жодного результату", — заявив він.

Резніков додав, що окупаційні війська нині мають перевагу у повітрі.

"Контрнаступ — це не кіно. Це не голлівудський блокбастер", — резюмував міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив американським офіційним особам, що наші Сили оборони знаходяться на порозі прориву. Тим часом у США деякі політики та аналітики продовжують підштовхувати Україну наступати, закликаючи концентрувати сили на одному (південному) напрямку. А президент Володимир Зеленський жорстко відповідає таким критикам, що ми не маємо наміру перекидати війська зі сходу на південь, фактично віддаючи РФ Донбас, Харків, Дніпро, Павлоград. Про що говорить інформаційна битва останнього часу навколо російсько-української війни загалом та настання ЗСУ зокрема? Навіщо деякі на Заході, включаючи досить солідні медіа, так відверто підіграють Росії? Що в цій ситуації слід розуміти та робити Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини