Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони розповіли, яке завдання окупантам поставив Кремль до кінця року
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, яке завдання окупантам поставив Кремль до кінця року

Ганна Маляр розповіла, що до кінця року росіяни хочуть вийти на адмінкордон Донецької області

27 грудня 2022, 07:50
Поділіться публікацією:

Російським військам поставлено чітке завдання – вийти на адміністративний кордон Донецької області до кінця поточного року. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла заступник міністра оборони Ганна Маляр.

У Міноборони розповіли, яке завдання окупантам поставив Кремль до кінця року

Анна Маляр. Фото: з відкритих джерел

Заступник міністра зазначила, що зараз Бахмут Донецької області став "нашою східною фортецею", де противник сконцентрував найбільше військової техніки та озброєння, де штурмові атаки РФ не припиняються ні на хвилину, триває постійний обстріл.

"Там (Ред. – у районі Бахмута) був незначний поступ, але ворога витіснили. На сьогодні ворог намагається оточити місто, але у них також це не виходить", – повідомила Ганна Маляр.

Варто зазначити, що в Інституті вивчення війни (ISW) зафіксували уповільнення наступу російських військ у районі Бахмута. Американські фахівці припускають, що загарбники ініціюватимуть тактичну чи оперативну паузу. Незважаючи на те, що Москва залишила всі основні сили під Бахмут, окупантам не вдається виконати поставлені завдання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна хочуть провести вибори на окупованих територіях: що відомо.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Міністерство закордонних справ України оприлюднило заяву про необхідність виключення Росії з Ради Безпеки ООН та Організації Об'єднаних Націй загалом. Як оцінюєте аргументацію нашого МЗС? Наскільки реалістичний сценарій вигнання РФ із Ради Безпеки ООН та загалом із ООН? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

gebbb

27 грудня 2022, 10:59

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини