Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони розповіли, що потрібно ЗСУ для посилення наступу та перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, що потрібно ЗСУ для посилення наступу та перемоги

Сили оборони для завдання високоточних ударів повинні мати озброєння дальністю до 200 км

17 червня 2023, 10:20 comments2529
Поділіться публікацією:

Наразі українські війська перехоплюють ініціативу у війні з окупаційною армією РФ. Однак, для нарощування сили та перемоги нашої армії необхідно в рази більше далекобійного озброєння дальністю до 200 кілометрів. Як передає видання "Коментарі", про це в Телеграм заявив заступник міністра оборони Володимир Гаврилов.

У Міноборони розповіли, що потрібно ЗСУ для посилення наступу та перемоги

Володимир Гаврилов. Фото: Міністерство оборони України

Заступник міністра зазначив, що всі військові плани української армії реалізуються відповідно до оцінок, але для того, щоб ворог був розбитий ЗСУ, потрібне далекобійне високоточне озброєння.

"Головне у сучасній війні – це володіння обстановкою, щоб знати становище супротивника, а також мати можливості завдавати високоточних ударів на далекі відстані. Тобто мати зброю, яка здатна вражати супротивника на дальності до 200 км", — заявив Володимир Гаврилов.

Він поінформував, що зараз Україна вже розпочала процес підготовки пілотів на сучасних західних винищувачах. Завдання західної авіації полягатиме у тому, щоб захищати небо від російських балістичних та інших ракет. Мирні громадяни України мають розуміти, що вони є під надійним захистом.

"Пройшло більше року війни, і ми впевнені, що отримаємо перемогу російських загарбників, разом із нашими партнерами, які забезпечують нас усім необхідним", — наголосив заступник міністра.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує переживати нічні атаки дронів, а також масовані ракетні удари з боку РФ. Водночас Київ відвідала африканська делегація з черговим мирним планом. Глава зовнішньополітичної служби ЄС Петер Стано вже попередив, що Європейський Союз не готовий підтримувати африканську мирну ініціативу щодо України, якщо вона передбачає заморожування війни. Ну а сама Україна продовжує контрнаступальні дії, сподіваючись вирішити всі завдання саме на полі бою, щоб вийти на переговори про справедливий мир із вигідних позицій. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" політико-дипломатичні, інформаційні та власні фронтові дії останнього часу, а також перспективи розвитку ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини