Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони розповіли, чому Кремль поспішає заселити окуповані території росіянами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, чому Кремль поспішає заселити окуповані території росіянами

Заступник міністра оборони Ганна Маляр заявила, що окуповані території заселяють росіянами, щоб змінити етнос регіонів

26 квітня 2023, 12:55 comments2858
Поділіться публікацією:

На тимчасово окуповані території України із віддалених регіонів Росії завозять осіб різних національностей, переважно малозабезпечених. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

У Міноборони розповіли, чому Кремль поспішає заселити окуповані території росіянами

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Заступник міністра наголосила, що країна-агресор намагається вплинути на зміну етнічного складу населення тимчасово окупованої території України.

"Найактивніше такі заходи проводяться в Луганській області. З цією метою урядом РФ ініційовано масштабне переселення з віддалених регіонів Росії значної кількості осіб різних національностей, переважно малозабезпечених верств населення". – зазначила Маляр.

За її словами, щоб росіяни не втекли назад до РФ, місцеві адміністрації всіляко сприяють їм, створюючи всі необхідні умови для проживання, роботи. При цьому, якщо в окупантів до когось із місцевих мешканців є найменші підозри у проукраїнських поглядах, їх одразу депортують до РФ, щоб уникнути проблем у майбутньому.

Ганна Маляр наголосила, що такими діями ворог намагається зробити все можливе, щоб і сліду не залишилося від української державності та національної самоідентичності, хай навіть в окупації.                                                                                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Кремль запевняє, що воює в Україні з НАТО – як це пов'язано із затягуванням війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи буде толк від посилення санкцій проти РФ – чи може це змусити Кремль припинити війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/672
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини