Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони розповіли, чим росіяни на окупованих територіях залякують українців
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, чим росіяни на окупованих територіях залякують українців

Ганна Маляр заявила, що українців на окупованих територіях залякують контрнаступом ЗСУ

13 квітня 2023, 12:17 comments2303
Поділіться публікацією:

Російські загарбники залякують українців на тимчасово захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей контрнаступом українських військових. Ціль таких залякувань росіян полягає в тому, щоб змусити людей евакуюватися до Росії. Як повідомляє видання "Коментарі", про це під час брифінгу заявила заступник міністра оборони України Ганни Маляр.

У Міноборони розповіли, чим росіяни на окупованих територіях залякують українців

Міноборони України Фото: з відкритих джерел

"Від ГУР є інформація, що російські окупанти активізували заходи щодо залякування населення на тимчасово окупованих територіях. Поширюється неправдива інформація про нібито негативні наслідки повернення української влади внаслідок контрнаступу ЗСУ", — зазначила Ганна Маляр.

З її слів, людей залякують можливим поверненням України на свої законні землі. Таким чином, російські окупаційні адміністрації спонукають населення окремих районів Запорізької та Херсонської областей терміново евакуюватися в так звані безпечні регіони РФ та тимчасово окуповану територію Криму.                                                                                

Зокрема, за даними Міноборони України, командування окупаційних військ у Криму організувало примусове залучення евакуйованих до виконання важких робіт з обладнання інженерно-фортифікаційних споруд під наглядом озброєних російських військовослужбовців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "WP" вивчив "злиті" секретні документи : у російсько-українській війні на всіх чекає глухий кут.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у розвідці розповіли, на що тепер роблять ставку російські еліти у війні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини