Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони РФ заявили про масовану атаку українських БПЛА
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ заявили про масовану атаку українських БПЛА

У відомстві Шойгу заявляють, що Росію атакували 33 українські БпЛА

17 лютого 2024, 09:30
Поділіться публікацією:

Міноборони країни-агресора заявило, що регіони Росії атакували 33 українські безпілотники. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в офіційному повідомленні Міноборони РФ.

У Міноборони РФ заявили про масовану атаку українських БПЛА

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

"Припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням 33 БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації", – йдеться у повідомленні.

У російському оборонному відомстві традиційно відрапортували, що всі дрони вдалося збити і жоден безпілотник не досяг своєї мети. У Шойгу зазначили, що черговими засобами ППО дрони перехоплені та знищені над територіями таких областей: Бєлгородській – 4 БпЛА, Воронезькій – 4 БпЛА, Курській – 1 БпЛА, Брянській – 18 БпЛА та Калузькій – 6 БпЛА.                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на помітне пробуксування за допомогою США, американські партнери продовжують постачати нам деякі види озброєнь, законтрактовані раніше. А голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель закликає європейців надавати більше допомоги Україні, інакше російська армія почне загрожувати їм. Поки що РФ активно атакує в Україні, особливо в районі Авдіївки. Експерти оцінили для порталу "Коментарі", що відбувається зараз на військових та дипломатичних фронтах російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Володимир Зеленський розповів, де на фронті буде посилення.

Раніше "Коментарі" інформували – законопроект про допомогу Україні вирушає до Палати представників: які тепер очікування .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини