У Міноборони РФ ухвалили рішення щодо Курської області: Кремль піде ва-банк

Міноборони РФ заявило, що надіслало нові резерви до Курської області

Міноборони країни-агресора заявило, що знову направило озброєння та техніку для нарощування сил у Курську область. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє російський "Інтерфакс".

У російському відомстві заявили, що техніка їде до Суджанського району, де йдуть активні бойові дії з українськими підрозділами.

"У складі колон, що здійснюють марші в райони виконання завдань: реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", артилерійські гармати, що буксируються, танки, що перевозяться на тралах, важка гусенична техніка, автомобілі "Урал" і "КамАЗ", – йдеться в повідомленні .

Також російське Міністерство оборони опублікувало кадри колон військової техніки, які нібито зараз їдуть у Курську область.

Читайте також на порталі "Коментарі" - від офіційних осіб України практично немає інформації про події, що відбуваються в Курській області РФ. Проте радник глави Офісу президента Михайло Подоляк все ж таки озвучив деякі версії. Спочатку він заявив у себе в Тelegram, що це хороший привід показати чи справді росіяни проти війни чи все ж таки підтримують путінський режим. А вже згодом заявив, що операція на Курщині може допомогти Україні мати більш впевнену позицію перед другим самітом світу. Чи насправді можна сказати, що ця операція може посилити переговорні позиції України? Чи справді Україна змогла застати РФ, що називається зненацька? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – бої в Суджі: у Міноборони РФ вперше визнали, що стримати сторону, що настає, не змогли.

Раніше "Коментарі" писали - операція в Курській області: у США назвали сценарії реагування РФ на ситуацію.