Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони РФ цинічно відреагували на ракетний удар по Покровську
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ цинічно відреагували на ракетний удар по Покровську

Міністерство оборони Росії прокоментувало влучання по цивільних об'єктах у місті Покровськ.

8 серпня 2023, 15:20 comments1111
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

7 серпня російські сили завдали удару по житловому будинку в місті Покровськ. Як наслідок загинуло щонайменше 7 людей, та близько 90 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Міноборони РФ відреагувало на ракетний удар по цивільних об'єктах у Покровську.

У Міноборони РФ цинічно відреагували на ракетний удар по Покровську

У Міноборони РФ цинічно відреагували на ракетний удар по Покровську

Російське міністерство оборони оприлюднило заяву про "успіхи" на фронті, де розповіли про влучання по місту Покровськ.

"У районі населеного пункту Красноармійськ Донецької народної республіки вражений передовий пункт управління об'єднаного угруповання українських військ "Хортиця", — заявили у Мінобороні РФ.

Нагадаємо, що місто Красноармійськ потрапило під декомунізацію та змінило свою назву на Покровськ у 2016 році. Росія не визнає декомунізацію і продовжує називати українські міста іменами часів СРСР. Також Міноборони РФ вчергове заявляє про знищення військових цілей, коли свідчення і докази вказують на влучання у цивільні об'єкти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова Донецької ОВА Павло Кириленко пояснив, чому від російських ударів у Покровську постраждали поліцейські та рятувальники. За його словами Росія здійснила спочатку один ракетний удар по цивільним, а через 40 хвилин ще один, по рятувальниках та поліцейських, які допомагали розчищати завали та шукати українців.

Також "Коментарі" писали про російський підручник з історії, який був написаний лише за п’ять місяців та є частиною посилення Кремлем контролю над історичним наративом у школах. Новий підручник надійде у школи 1 вересня для програми 11 класу і розповідатиме про цілі "СВО" для російських школярів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини