Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони назвали топ-військових Заходу, які найкраще обізнані про ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони назвали топ-військових Заходу, які найкраще обізнані про ситуацію на фронті

Є всього 3 топ-військові Заходи, які знають, як проходить контрнаступ ЗСУ, решту "думок" іноземних оглядачів варто сприймати не більше, ніж "білий шум"

24 липня 2023, 13:15 comments1264
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що багато західних військових експертів, аналітиків висловлюють свої оцінки щодо війни в Україні, є всього кілька військових на Заході, які мають достовірну повноту інформації, щоб оцінювати контрнаступ ЗСУ. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Facebook зробив радник міністра оборони України Олексій Копитько.

У Міноборони назвали топ-військових Заходу, які найкраще обізнані про ситуацію на фронті

Міноборони України Фото: з відкритих джерел

За його словами, українцям "має сенс слухати" главу Об'єднаного комітету начальників штабів збройних сил США генерала Марка Міллі, командувача Збройних Сил Великобританії адмірала Тоні Радакіна, а також главу Військового комітету НАТО адмірала Роба Бауера.

Він підкреслив, що вони одностайні в тому, що контрнаступ України — має успіх.

"Три головних західних військових, які володіють необхідною повнотою інформації, високо оцінили результати українських військ. Вони розуміють, в яких умовах доводиться діяти. Решта — білий шум", — зазначив Копитько.

Решта — "аноніми", які оцінюють дії ЗСУ тезами "очікували більшого" і дискутують на тему "швидкого/повільного" просування військ України — націлені на створення певних суспільних настроїв: "Не треба піддаватися цьому", — закликав радник Резнікова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що за місяць Україна в рамках контрнаступальних та наступальних дій повернула більше територій, ніж РФ захопила за рік, процес деокупації триває надто важко. В Офісі президента вкотре пояснили, що ЗСУ уповільнюються через сильно заміновану територію, матеріально-технічні проблеми (постачання зброї), переваги Росії в авіації. Слідом за головою Об'єднаного комітету начальників штабів США, генералом Марком Міллі, у ОП попереджають, що наші наступальні операції будуть важкими та тривалими. Про що говорить те, що відбувається на всіх фронтах (включно з дипломатичним) на даний момент? Чого очікуємо в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини