Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони назвали план Путіна після "виборів" у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони назвали план Путіна після "виборів" у Росії

Російський диктатор Володимир Путін проведе мобілізацію в Росії після перемоги на "виборах", вважають у Міністерстві оборони України.

19 березня 2024, 09:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони очікують, що Володимир Путін після перемоги на так званих виборах проведе наступну хвилю мобілізації в Росії для війни в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву заступник міністра оборони генерал-лейтенант Івана Гаврилюка.

У Міноборони назвали план Путіна після "виборів" у Росії

Путін проведе мобілізацію в Росії після "виборів". Фото з відкритих джерел

Гаврилюк вказує, що мільйони росіян підтримують Путіна, тому російська армія має великий ресурс живої сили для війни в Україні.

"Ті, хто спостерігає зростальну статистику втрат росармії у війні з Україною і думає, що вони мають зупинитися, помиляються. Вони не зупиняться! Бо солдати в Росії – це розхідний матеріал", — говорить Гаврилюк.

Заступник міністра пояснює, що росіяни, попри значні втрати під Бахмутом та Авдіївкою, продовжують використовувати тактику "м'ясних штурмів" у війні в Україні та загалом втратили понад 430 тис. військових. За словами Гаврилюка, Путін невдовзі проведе мобілізацію в Росії.

"Але ні Путіна, ні російських командирів величезні втрати своїх людей не зупиняють. Без сумніву, через деякий час після імітації виборів у Росії Путін пожене своїх нових солдатів уперед із новою люттю", — говорить Гаврилюк та додає, що Путін накаже провести примусову мобілізацію в Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, хто зі світових лідерів привітав Путіна з перемогою на "виборах". Крім президентів та прем'єрів у Росії заявили, що Володимира Путіна з перемогою на так званих виборах нібито привітав Папа Римський. У Ватикані відреагували на такі заяви та заперечили суперечливі повідомлення російської пропаганди.

Також "Коментарі" писали, що Німеччина критикує несправедливі вибори у РФ та заявила, що Володимира Путіна не буде називати президентом Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини