Головна Новини Суспільство події У Росії заявили, що Папа Римський привітав Путіна з перемогою на "виборах": реакція Ватикану
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили, що Папа Римський привітав Путіна з перемогою на "виборах": реакція Ватикану

Ватикан спростовує пропагандистську інформацію з РФ, що Папа Римський Франциск привітав Путіна з перемогою на президентських "виборах" у Росії.

18 березня 2024, 16:22 comments2899
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що Папа Римський Франциск привітав російського диктатора Володимира Путіна з перемогою на "виборах" у Росії. На такі заяви відреагували у Ватикані, де їх заперечили.

У Росії заявили, що Папа Римський привітав Путіна з перемогою на "виборах": реакція Ватикану

Папа Римський Франциск та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Голова Світової спілки старовірів Леонід Севастьянов заявив, що підтримує постійно контакти з Папою Римським та періодично передає заяви понтифіка щодо Росії. За словами Севастьянова, Папа римський привітав Путіна з перемогою на "виборах" у Росії.

"Папа римський вітає Володимира Путіна з обранням на посаду президента Російської Федерації", — сказав Севастьянов російським ЗМІ.

Згодом, інформація про це надійшла до Ватикану, де її заперечили та вказали, що ніяких повідомлень про вітання для Путіна не було.

"Ватикан заявив, що папа Римський не вітав Путіна з переобранням. У службі друку Святого престолу повідомили, що інформація про вітання не відповідає дійсності", — реагує Ватикан на інформацію пропагандистських російських ЗМІ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про лідерів країн, які привітали Володимира Путіна з перемогою на "виборах" у Росії. Переважна більшість країн, які висловили позитивну реакцію на голосування у Росії, це авторитарні країни на чолі яких стоять диктатори. Крім того, це традиційні союзники Путіна: президент Венесуели Ніколас Мадуро, лідер КНДР Кім Чен Ин та керівники інших держав.

Також "Коментарі" писали, що у Німеччині критикують так звані вибори в Росії та вважають їх недемократичними. Крім того, МЗС Німеччини повідомили, що не будуть Путіна називати президентом Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини