У Міноборони назвали мету нових масованих ударів по Україні

Міноборони вважає, що новими ракетними атаками Росія сподівається змінити хід війни та зламати українців

Росія вдається до масованих ракетних атак територією України, адже таким чином сподівається змінити хід війни на свою користь. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву заступника міністра оборони Анну Маляр у Телеграм.

"З кожним наступним ракетним ударом Кремль сподівається занурити нас у тотальну пітьму. З кожним наступним ракетним ударом країна-терорист сподівається зламати українців, перетворивши нашу націю на таких самих рабів системи, як і росіяни", - написала Ганна Маляр.

Заступник міністра наголошує, що всі спроби Москви виявляються марними. Українці доводять усьому світу, що свобода та воля – це частина ДНК нашої нації.

Саме тому путінський режим програв війну в той момент, коли тільки розпочала її.

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук також звернув увагу, що з кожним новим ракетним ударом слово "російська" спускається все нижче у списку лайливих слів. За словами глави українського парламенту, слово "російська" вже навіть не стоїть в одному ряду з такими словами, як "нелюд" і "терорист". Воно є набагато нижчим і є абсолютним злом.

Читайте також на порталі "Коментарі" - 16 грудня у всіх областях повітряна тривога : де вже помітили ракети – чути вибухи.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія пройшла точку неповернення: що відбувається на військовому та дипломатичному фронті війни в Україні.

Раніше "Коментарі" писали - Москва та Тегеран виходять на новий рівень співробітництва: чим може відповісти Захід та Україна. Експерти детально розібрали ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.