Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони нагадали, за що у воєнний час українці можуть загриміти за ґрати
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони нагадали, за що у воєнний час українці можуть загриміти за ґрати

Повідомляти про переміщення українських військ громадянам України та ЗМІ – заборонено

21 серпня 2023, 15:05 comments1803
Поділіться публікацією:

Повідомляти про переміщення українських захисників можуть лише уповноважені державні органи. Громадянам та ЗМІ робити це категорично заборонено. За те, що така інформація опиниться у відкритому доступі, передбачено кримінальне покарання. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву у себе в Telegram зробила заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

У Міноборони нагадали, за що у воєнний час українці можуть загриміти за ґрати

Ганна Маляр. Фото: з відкритих джерел

"Ціна заголовків про те, куди перемістили 82 бригади на півдні — 5 авіаударів по бригаді на добу", — розповіла заступник міністра.

Ганна Маляр також наголосила, що за несанкціоноване розповсюдження такої інформації встановлено кримінальну відповідальність ст. 114-2 ККУ.

Згідно зі статтею, людина, яка порушила закон, може бути позбавлена волі на строк від п'яти до восьми років.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини