У Медведєва заперечують, що він опублікував скандальне повідомлення про Грузію та Казахстан (ФОТО)

У Медведєва прокоментували скандальну посаду

Посада екс-президента РФ Дмитра Медведєва про Казахстан і Грузію викликала обурення в суспільстві. Про це пише видання ТСН.

Видання передає, що помічник заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва заявив, що опублікований ним пост у соцмережі "ВКонтакте" про Грузію та Казахстан написав не колишній прем'єр, а ті, хто зламав його обліковий запис.

Зазначимо, що через короткий проміжок хвилин пост був видалений зі сторінки Медведєва, але його скріншоти зараз доступні в Мережі.

Нагадаємо, що в скандальному пості на сторінці Медведєва йшлося про те, що "такої країни, як Грузія, не існувало", і вона з'явилася нібито тільки в межах Російської імперії, тому "Північна та Південна Осетії, Абхазія та території Грузії, що залишилися, можуть бути об'єднані лише у складі єдиної держави з Росією".

Також у пості йшлося про Казахстан , який там назвали "штучною державою".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що чи вдасться утримати зернову угоду – чи час уже переходити до більш глобальних домовленостей. Незважаючи на підписані угоди, Росія шукатиме шляхів, як зірвати домовленості та виставити Україну в негативному світлі.

Читайте також про те, що Путін підписав нову Морську доктрину та назвав головну загрозу Росії. Путіну не дає спокою НАТО, а також непокоїть захист акваторії вод Чорного моря.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в морі готуються вийти перші кораблі з українським зерном: чи дотримає РФ обіцянка – які ризики. Київ готовий до експорту українського зерна – тепер слово за Росією, Туреччиною та ООН.

Також "Коментарі" інформували про те, що новий конфлікт США та Китаю: чому виникли розбіжності – чи вдасться уникнути нової війни. Китай радить США не грати з вогнем, а Вашингтон, у свою чергу, показує, що йти шляхом Росії дуже загрожує поганими наслідками.