У Маріуполі водії автобусів влаштували страйк: яка причина

Немає палива та зарплат - водії автобусів у Маріуполі вирішили вийти на протест

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області водії автобусів влаштували страйк через невиплату заробітної плати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

"Страйк припав на майже повну відсутність дизельного пального для роботи автобусів", - йдеться у повідомленні.

Петро Андрющенко зазначив, що дизельного пального немає, бо всі залишки після маріупольських "бавовни" цивільні окупанти передали військовим окупантам.

"Тому навіть, якщо заспокоїти водіїв автобуси на лінію все одно не вийдуть", - додав радник мера.

Варто нагадати, що міністр оборони Росії Сергій Шойгу під час нібито поїздки на окуповані території України побував у захопленому Маріуполі. Російський міністр "інспектував" так звану роботу з відновлення міста, яке зруйнували самі ж окупанти, а також нагороджував загарбників за їхні звірства проти українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" - битва за Бахмут продовжує залишатися топ-темою для обговорення. За словами українського журналіста, головного редактора сайту Цензор.нет Юрія Бутусова, центр міста контролюють ЗСУ, а східна частина вже захоплена росіянами. Важливість цієї битви та її ймовірні наслідки видання "Коментарі" обговорило з експертами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що провальні атаки російських військ на Донбасі створюють добрі умови для контрнаступу ЗСУ. Про що говорить ситуація на фронтах кінця зими – початку весни? Як вона може розвиватися в найближчому майбутньому? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – окупанти готуються до наступу ЗСУ на Маріуполь: подробиці.