Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі серйозна активізація окупантів: Андрющенко розповів, що відбувається у місті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі серйозна активізація окупантів: Андрющенко розповів, що відбувається у місті

У самому Маріуполі та околицях знаходиться до 40 тис. окупантів

16 серпня 2023, 15:20 comments2461
Поділіться публікацією:

Перекидання техніки та особового складу з Маріуполя у бік Бердянська сповільнилося, але не зупинилося. Окупанти помітно активізувалися у самому Маріуполі. Як передає портал "Коментарі", про це у Телеграм розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

У Маріуполі серйозна активізація окупантів: Андрющенко розповів, що відбувається у місті

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

Радник мера розповів, що переважно росіяни перекидають у бік Бердянська БК та паливо.

Андрющенко також повідомив, що росіяни розпакували ще один полігон на території Маріупольського району. Тепер окуповане місто виглядає як один великий полігон, що може говорити про те, що росіяни готуються до великої оборони, а також те, що вони впевненіше почуваються, не побоюючись ударів далекобійною зброєю.

"Тепер біля Бабах-Тарамі, Ялти, Мангуша. Крім трьох у місті невеликих і двох у Микільському районі", — уточнив Андрющенко.

За інформацією радника мера, кількість особового складу окупантів поменшала через перекидання на фронт, але нове поповнення вже тренується.

"Загалом до 40 тисяч знаходиться у Маріуполі та районі. Фіксуємо", — розповів Андрющенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/andriyshTime
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини