Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі колаборантка здала в полон сина, який служить у ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі колаборантка здала в полон сина, який служить у ЗСУ

Жителька Донецької області, яка перейшла на бік ворога, здала свого сина військового ЗСУ у полон окупантам

18 червня 2022, 13:45
Поділіться публікацією:

На Донеччині, неподалік Маріуполя, який тимчасово перебуває під контролем росіян, одна з місцевих колаборанток, зрадила рідного сина і здала його в полон окупантам. Про це на своєму Telegram-каналі розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

У Маріуполі колаборантка здала в полон сина, який служить у ЗСУ

Мати здала свого сина військового ЗСУ у полон (фото з відкритих джерел)

За його словами, екс-депутатка Покровської сільради Анжела Клименко, яка і раніше була помічена у зв'язках з Російською Федерацією, зокрема, брала участь у псевдореферендумі 2014 року, після початку повномасштабного вторгнення перекинулася до загарбників і почала сприяти їм у всьому.

Андрющенко зазначив, що зараз жінка очолює один із гуманітарних штабів "Єдиної Росії". І вона не просто перейшла на бік ворога, а й здала в полон окупантам свого рідного сина. Перед цим він воював із росіянами, бо є одним із бійців української армії.

У якому зараз стані чоловік і де він перебуває – невідомо.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зазначив, що він подивився, кого російські пропагандисти представили як мешканців Запорізької та Херсонської областей, які виявили бажання отримати російські паспорти. За фактом виявилося, що це самі колаборанти та близьке до них оточення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за словами генерального прокурора Ірини Венедиктової, наразі відкрито понад тисячу проваджень за статтею 111 Кримінального кодексу "Державна зрада" та понад тисячу за статтею 111 -1 КК України "Колабораціоністська діяльність". Оголошено про зраду понад 250 підозрюваним, з них 73 правоохоронці.

Читайте також, що у Херсоні оголосили винагороду у півмільйона гривень за одного з колаборантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини