Головна Новини Суспільство події У Херсоні оголосили винагороду у півмільйона гривень за одного із колаборантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні оголосили винагороду у півмільйона гривень за одного із колаборантів

Листівки з фотографією колаборанта Кирила Стремоусова розклеїли у Херсоні

12 травня 2022, 16:49 comments5425
Поділіться публікацією:
У Херсоні українські патріоти оголосили винагороду у півмільйона гривень за голову колаборанта Кирилла Стремоусова. Відповідні листівки з'явилися на вулицях міста.
На листівці є фото колаборанта Кирилла Стремоусова. А в тексті йдеться, що Херсон завжди буде Україною.
"Стремоусов, Херсон завжди буде Україною. А ти, солоденький, підписав собі смертний вирок. Ми оголошуємо полювання на тебе. Ціна за твою козлину головоньку 500 000 гривень", — йдеться у листівці.
Голова Інституту публічної політики та консалтингу Сергій Биков зазначив, що зрадникам пощастить, якщо їх візьмуть спецслужби, а не українці.
"Колаборантам дуже пощастить, якщо їх візьмуть спецслужби, а не розгнівані українці. Мені цікаво одне: рашисти заберуть із собою колаборантів чи залишать їх так само, як кидають трупи своїх бійців? Хоча, питання, скоріше, риторичне",- написав експерт.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Запоріжжі окупанти продовжують гинути від рук невідомих патріотів. Захисники Запорізького краю продовжують знищити окупантів та їхню техніку. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю, полковник Руслан Ткачук. Також Ткачук розповів, що на тимчасово зайнятих ворогом територіях Запорізької області продовжує активно розвиватися рух опору. Так, в одному з міст області патріоти знищили п'ять солдатів ворога і ще 45 були поранені. Так, минулої доби (9 травня) наші воїни знищили:  шість осіб особового складу противника (ще 24 поранені); один зенітний ракетний комплекс "Бук"; три 120 мм міномети; три бойові броньовані машини; 5 одиниць автомобільної техніки.
У Херсоні оголосили винагороду у півмільйона гривень за одного із колаборантів   - фото 2

У Херсоні оголосили винагороду у півмільйона гривень за одного із колаборантів

За колаборанта Кирила Стремоусова у Херсоні оголошена винагорода (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини