Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Мар'їнці та Вугледарі дуже жарко: у ЗСУ розповіли про ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мар'їнці та Вугледарі дуже жарко: у ЗСУ розповіли про ситуацію

Окупанти провели там 24 штурми, але їм не вдалося досягти успіху

22 квітня 2023, 12:07
Поділіться публікацією:

У Мар'їнці з'явилися штурмові підрозділи російських окупантів, у яких люди з кримінальним минулим. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашковський.

У Мар'їнці та Вугледарі дуже жарко: у ЗСУ розповіли про ситуацію

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначив, що противник зменшив тиск на Вугледар. У той же час напрямок Авдіївка-Мар'їнка залишається дуже важким.                               

"Обстріли не припиняються цілодобово. Завдяки нашим воїнам жодна з атак ворога не мала успіху", зазначив Дмитрашковський.

За його словами, за добу російські війська 24 рази штурмували позиції ЗСУ у районі Мар'їнки та Авдіївки.                                                                      

"У Мар'їнці з'явилися штурмові підрозділи людей із кримінальним минулим. Поранених з поля бою вони не евакуюють, щоб не відволікатися від штурмів. Росіяни навіть не ведуть облік загиблих у цих підрозділах, тактика Жукова", — прокоментував речник ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – не можна ставити Росію та Україну на один рівень: у Держдепі США зробили заяву про переговори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Німеччині відбулася 11-та зустріч Контактної групи оборони України у форматі "Рамштайн". Голова Комітету начальників штабів Збройних сил США генерал Марк Міллі, підбиваючи її підсумки, підкреслив, що Росія продовжує зазнавати невдач і не досягає поставленої мети війни, а Україна продовжує зміцнюватися. Експерти спеціально для видання "Коментарі" підбили підсумки Рамштайна-11.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

22 квітня 2023, 13:09

Слава Украине ! Всем хорошего дня и Здоровья !!! Я хочу сказать о ,,, форме ,,, для Наших Женщин ! Дизайн формы должны создавать только художники на конкурсной основе , притом Я предлагаю ввести специальные ,,, ножи ,,, как холодное оружие ! Ножи должны иметь номер , а женщинам они дадут уверенность своих действиях в жизни и на поле боя !!! Офицеры ВМФ имеют кортики !!!


Новини