Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Львові затримали лікаря, яка вимагала гроші у військового
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові затримали лікаря, яка вимагала гроші у військового

Лікар-психіатр вимагала хабар у військовослужбовця за отримання виписного епікризу

5 грудня 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

У Львові лікар-психіатр за отримання виписного епікризу  вимагала у військового гроші. Відтак, її затримали правоохоронці та помістили під домашній арешт. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Львівську обласну прокуратуру.

У Львові затримали лікаря, яка вимагала гроші у військового

У Львові затримали лікаря, яка вимагала хабар у військового (фото з відкритих джерел)

Як з'ясували правоохоронці, лікарка вимагала 200 доларів від військово за те, щоб видати йому виписний епікриз (висновок лікаря про перебіг хвороби), бо він проходив лікування у вказаному закладі.

 У кабінеті лікаря під час проведення обшуку було знайдено та вилучено документи, гроші та інші речові докази, що вказують на її причетність до вчинення злочину.

 За фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, жінці повідомили про підозру. А суд обрав їй запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

У Львові затримали лікаря, яка вимагала гроші у військового - фото 2

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Львівській області викрили схему розмитнення автівок. У  Львівській області  викрито злочинні схеми безперешкодного розмитнення автівок. Про це повідомляють в Офісі  генпрокурора. Як стверджують представники слідства,  до злочинного  угруповання  увійшли   посадовці Львівської митниці, ряд  митних брокерів  та  мешканець одної з країн Євросоюзу. Вже в квітні-липні  цього  року  почала діяти організована за їх задумом  масштабна  схема систематичного вимагання та одержання коштів  від  громадян і юридичних осіб, аби  вони могли  безперешкодно ввезти  в Україну імпортні автомобілі та оформити їх. За суму в 500 – 1000 доларів за кожне авто, ці  підозрювані обіцяли  безперешкодно та позачергово  розмитнити автомобіль  і поставити  на облік без попереднього знімання  з іноземної реєстрації. Ще  ці службовці, ніби надаючи  брокерські послуги за 50 – 150 доларів, займались  організацією  безперешкодного  митного оформлення автівок.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини