Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Львові п'ятеро працівників ТЦК «запакували» чоловіка у бус та обізвали його дружину (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові п'ятеро працівників ТЦК «запакували» чоловіка у бус та обізвали його дружину (ВІДЕО)

Також представники ТЦК з Львівщини вибили з рук жінки, яка стала на захист чоловіка, телефон.

22 листопада 2023, 21:57
Поділіться публікацією:

На одній з вулиць міста  Львова   працівники ТЦК  знову, застосовуючи силу,  запхнули  городянина до   автомобіля, а в жінки, яка  намагалась його захистити, вибивали з рук телефон.  Відповідний  відеоролик  виклав блогер Андрій Смолій. 

У Львові п'ятеро працівників ТЦК «запакували» чоловіка у бус та обізвали його дружину (ВІДЕО)

У Львові працівники ТЦК запакували чоловіка у бус (фото з відкритих джерел)

Як він стверджує, конфлікт мав місце  на вулиці Гавришкевича.

"Цієї ночі п’ятеро людей у військовій формі знову "запакували" чоловіка у бус, вибивши з рук телефон у жінки, яка хотіла зняти "нічну мобілізацію", -  проінформував Смолій.

Як видно на кадрах відеоролика, після  конфлікту, коли  авто  з чоловіком та декількома військовими поїхало, два з них залишились з жінкою. Між ними  відбулась  словесна перепалка, городянка замахнулась на  співробітника ТЦК, а  він тим часом вибив з її руки  телефон.

Представники  Львівського  обласного  ТЦК та СП вже традиційно заявляють, що перевірять відношення своїх працівників  до  цього конфлікту. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Львові працівники ТЦК силою "мобілізували" паркувальника просто з роботи. В місті Львів на території одного з підприємств семеро  співробітників ТЦК та СП силою "мобілізували" паркувальника  відразу з робочого місця і це  було зафіксовано камерами  відеонагляду ЛКП "Львівавтодор". 

Як  розповіли  в "Львівавтодорі", інцидент із військовими у місті мав місце  10 листопада. На відеоролику   можна побачити, як один із воєнкомів  йде  до кімнати, де  знаходився персонал, і під руку силою веде на вулицю паркувальника. Під будинком  знаходилось ще шестеро  військових. Журналісти "Еспресо.Захід" інформують,  що  пресслужба Львівського обласного ТЦК та СП стверджують, не мають даних про інцидент. Там  зазначають, що чоловіки призовного віку мають  заходити до ТЦК для уточнення даних.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

23 листопада 2023, 12:38

Свободное, демократическое , европейское правовое государство. Сразу видно.


Новини