Головна Новини Суспільство Війна з Росією Семеро на одного: у Львові працівники ТЦК силою "мобілізували" паркувальника просто з роботи (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Семеро на одного: у Львові працівники ТЦК силою "мобілізували" паркувальника просто з роботи (ВІДЕО)

У військкоматі кажуть, що представники ТЦК мають право приходити на місце роботи до працівників

14 листопада 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

В місті Львів на території одного з підприємств семеро  співробітників ТЦК та СП силою "мобілізували" паркувальника  відразу з робочого місця і це  було зафіксовано камерами  відеонагляду ЛКП "Львівавтодор".

Семеро на одного: у Львові працівники ТЦК силою "мобілізували" паркувальника просто з роботи (ВІДЕО)

"Мобілізація" паркувальника у Львові (фото з відкритих джерел)

Відеоролик  спочатку оприлюднило  видання "Чернівецький промінь", а  далі в "Еспресо.Захід", посилаючись  на "Львівавтодор"  повідомили  про цей   випадок.

Як  розповіли  в "Львівавтодорі", інцидент із військовими у місті мав місце  10 листопада. На відеоролику   можна побачити, як один із воєнкомів  йде  до кімнати, де  знаходився персонал, і під руку силою веде на вулицю паркувальника. Під будинком  знаходилось ще шестеро  військових.

Журналісти "Еспресо.Захід" інформують,  що  пресслужба Львівського обласного ТЦК та СП стверджують, не мають даних про інцидент. Там  зазначають, що чоловіки призовного віку мають  заходити до ТЦК для уточнення даних.

"Не коментуємо і не маємо такої інформації. У нас такого не було. На цей момент нам відомо лише про один факт, і ми вже подали інформацію про це в соцмережах. Нехай організації надають списки ухилянтів, тоді подібних випадків не траплялося б. Працівники ТЦК мають право приходити на місце роботи до працівників", – заявляють представники  обласного військкомату.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у ТЦК на Буковині побили чоловіка на очах у поліції. В соцмережах опубліковано  відеоролик, про те, як в обласному  Територіальному центрі комплектування  Буковини  в присутності наряду  поліції  били затриманого городянина. Це відбулось ще  влітку минулого року, але представники  правоохоронних органів долучили відеоролик  до порушеного провадження та розпочали  перевірку, розповідають представники Чернівецького обласного  ТЦК.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини