Головна Новини Суспільство Війна з Росією Поліцейські посміхалися та спостерігали: у ТЦК на Буковині побили чоловіка на очах у поліції (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліцейські посміхалися та спостерігали: у ТЦК на Буковині побили чоловіка на очах у поліції (ВІДЕО)

Поліцейські не втручалися в протиправні дії, а тільки посміхалися, спостерігаючи за побиттям затриманого у Чернівецькій області

9 жовтня 2023, 19:30
Поділіться публікацією:








В соцмережах опубліковано  відеоролик, про те, як в обласному  Територіальному центрі комплектування  Буковини  в присутності наряду  поліції  били затриманого городянина.

Поліцейські посміхалися та спостерігали: у ТЦК на Буковині побили чоловіка на очах у поліції (ВІДЕО)

У ТЦК побили чоловіка на очах у поліції у Чернівецькій області (фото з відкритих джерел)

Це відбулось ще  влітку минулого року, але представники  правоохоронних органів долучили відеоролик  до порушеного провадження та розпочали  перевірку, розповідають представники Чернівецького обласного  ТЦК.

До слова,  на вказаному відеоролику  зафіксовані події від 30 липня  минулого року. За даними з  камер спостереження, події відбувались  приблизно о 3:30 ночі.

Мобілізованого в наручниках провели  через прохідну  центру  і  били неподалік  пункту "Черговий".  При цьому,  в  кабінеті  ще був невідомий  в цивільному,  він головою вдарив чоловіка.

На відеоролику можна   побачити  присутніх військових,  можливо співробітників   ТЦК. Один з них теж бив затриманого мешканця міста.

Ще неподалік  знаходились два співробітники  поліції, що були тут в якості  спостерігачів, бо жоден з них не втрутився  і не припинив протиправні дії, вони тільки посміхались, дивлячись, як били затриманого.

Після закінчення бійки  черговий  дав  побитому чоловіку  папери для підписів.  Але затриманий знову почав щось  пояснювати,  не дослухавши, учасники інциденту  знову почали  його лупцювати.

В кінці відеоролика  збитий  городянин поставив підпис на документах, які йому піднесли  працівники військкомату.

За інформацію  "Суспільного", в місті  Чернівці  городянин ніби  зателефонував  до поліції в комендантську годину, інформуючи про знущання над твариною.  Виклик не  було підтверджено,  городянину, що мешкав за адресою виклику, дали  вказівку  зібрати документи і їхати з  нарядом патрульних —  в яке місце, ніхто  не  сказав.

За інформацією анонімного джерела, поліцейські привезли  городянина  до Чернівецького  центру комплектування.  В приміщенні перебувало троє  співробітників центру  та інші  люди.  При поліцейських вони, як стверджує  джерело,  чинили фізичне і психологічне насильство над мешканцем міста, щоб він поставив підпис на повістці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у військкоматі дуже жорстоко побили мобілізованих чоловіків


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини