У Луганську знову "приліт" – над містом чорний дим

Російські пропагандисти скаржаться, що Луганськ знову обстріляли, над містом чорний дим

Російські пропагандистські ЗМІ повідомляють про другий за два дні обстріл Луганська, над містом піднімається чорний дим. Як повідомляє видання "Коментарі", зокрема, про це пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

Повідомляється, що нібито "українські силовики" знову обстріляли Луганськ, під вогнем опинилося приміське село Ювілейне. Пропагандисти повідомляють, нібито над місцем вибуху здіймається чорний дим. Через вибух нібито у деяких будинках осколками вибило шибки у вікнах.

Пізніше російські ЗМІ повідомили, що "приліт" у Луганську припав у стару будівлю Луганської академії внутрішніх справ. З 2015 року там розташовувалися військові. Імовірно, можуть бути загиблі та поранені.

Зазначимо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Луганську 12 травня пролунав сильний вибух. Рашисти тоді поспішили заявити про успішний удар ЗСУ по підприємству з виробництва полімерних виробів Poly-Pack у Луганську. За даними афілійованих з росіянами каналів, там спостерігалося скупчення російських сил чи підприємство використовували як ремонтну базу рашистів. Тоді на місці вибуху опинився депутат Держдуми РФ Віктор Водолацький. Він отримав незначні поранення.

Читайте також на порталі "Коментарі" - США на межі дефолту: у Білому домі дали відповідь – чи триватиме військова підтримка України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські захисники досягли деяких успіхів у локальних контратаках на північний захід від Бахмута. Про це йдеться у оновленому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Раніше "Коментарі" писали – США відреагували на постачання Британією далекобійних ракет в Україну.