Головна Новини Суспільство Війна з Росією У "ЛНР" підірвали топ-генерала: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У "ЛНР" підірвали топ-генерала: подробиці

Наразі "глава митниці ЛНР" Юрій Афанасьєвський у важкому стані перебуває у лікарні

5 вересня 2023, 10:48 comments1364
Поділіться публікацією:

У "ЛНР" підірвали так званого "главу митниці республіки" Юрія Афанасьєвського. Як передає портал "Коментарі", у ЗМІ вже з'явилася інформація про те, що підрив топ-колаборанта стався завдяки ефективній спецоперації СБУ.

У "ЛНР" підірвали топ-генерала: подробиці

"Глава митниці ЛНР" Юрій Афанасьєвський

"Його підірвали у власному помешканні. Афанасьєвський отримав множинні осколкові поранення голови, шиї, живота та перебуває у реанімації у важкому стані. Цей "діяч", який є генерал-майором та агентом центрального апарату ФСБ, відомий тим, що став "фінансистом" голови "ЛНР" Леоніда Пасічника", — зазначає джерело у спецслужбах.

Зазначається, що Афанасьєвський займався "відмиванням" коштів для фінансування збройних формувань, які беруть участь у війні проти України. Проти високопосадовця було введено санкції ЄС, Великобританії, Канади, Швейцарії, Японії.

У спецслужбах сподіваються, що незабаром Афанасьєвський змінить свій статус із "трисотого" на "двохсотого".

Читайте також на порталі "Коментарі" — коментарі та прогнози на тему війни, схоже, стали новою "розвагою" окремих диванних експертів, журналістів, чиновників, політиків, окремої явно проплаченої братії. Практично весь серпень західна преса та окремі персони твердили про необхідність заморозити війну, про нібито невдалий український контрнаступ. Представники офіційного Києва раз у раз відбивали ці інформаційні атаки. Проте військові коментарі явно далеких від цієї теми людей з'являються із завидною регулярністю, причому чи не з перших днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Про що свідчить ця тенденція? Що слід розуміти українцям і не лише? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини