Головна Новини Суспільство Війна з Росією У легендарній бригаді змінився командир
commentss НОВИНИ Всі новини

У легендарній бригаді змінився командир

Військовослужбовці 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура" отримали нового командира

10 березня 2024, 22:15
Поділіться публікацією:

Військові 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура" мають нового командира. Тут відбулась урочиста церемонія прощання з бойовим прапором командира Дмитра Рюмшина та його передача новому комбригу Яну Яцишину. Про це інформує Telegram-канал 47-ї бригади. Прощаючись з бойовим прапором підполковник Рюмшин сказав, що його особистий рахунок помсти з російськими загарбникам ще не закінчений і вже наступного він прибуде на нове місці служби. Новий командир бригади, полковник Яцишин наголосив, що продовжуватиме справи свого попередника та йтиме до перемоги разом з захисниками 47-ї бригади. "Від імені командування бригади та особового складу дякуємо Рюмшину та бажаємо наснаги на новому місці, щоб ви й надалі з честю виконували це покликання", — у відповідь зазначили військові бригади.

У легендарній бригаді  змінився командир

Бригада "Маґура"(фото з відкритих джерел)

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Україна прискорено посилює оборону на фронті. ЗСУ прискорили посилення оборонних ліній, а саме почали швидко будувати оборонні позиції на кількох ділянках фронту. Про це йдеться в огляді британського Міноборони за 10 березня. У повідомленні йдеться, що оборонні позиції Україні включають протитанкові "зуби дракона" і рови, піхотні окопи, мінні поля та опорні пункти.

Також в оборонному відомстві Британії наголосили, що після того, як Україна розширить оборонні лінії, російська армія втратить здатність просуватися вперед та використовувати свої тактичні переваги у межах нинішніх наступальних операцій.

Ветеран війни та колишній командир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий зауважив, що у Росії велика проблема з мобілізацією, тому Україна невдовзі може отримати "вікно можливостей", щоб переламати хід війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини