Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Курській області ЗСУ посилюють позиції: нові пункти під контролем ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Курській області ЗСУ посилюють позиції: нові пункти під контролем ЗСУ

ЗСУ розширили плацдарм у Курській області, захопивши ще чотири села

14 серпня 2024, 12:34
Поділіться публікацією:

Внаслідок стратегічного наступу ЗСУ у Курській області українська армія розширила свій контроль, успішно захопивши чотири населені пункти. Згідно з аналізом експерта BILD Юліана Репке, дії українських військ призвели до значних змін на фронтовій лінії.

У Курській області ЗСУ посилюють позиції: нові пункти під контролем ЗСУ

Прорив на Курському напрямку: ЗСУ зміцнюють позиції, захопивши нові території

Аналіз Юліана Репке, експерта видання BILD, ґрунтується на вивченні відеозаписів з місця подій. Він зазначає, що особливо значущим було взяття села Кругленьке та прилеглих територій. Це село знаходиться на північ від Суджі, і його захоплення відкрило українським військам шлях до районного центру Коренево.

"Українська армія захопила Кругленьке у Курській області на заході Росії. Російські війська атакують українські колони, що рухаються, за допомогою касетних РСЗВ "Смерч" на північ від села", — пише Репке.

За словами Репке, ситуація на південь від Суджі також динамічна. ЗСУ увійшли до села Камишне, де нині йдуть важкі вуличні бої. Насамперед українські війська зайняли села Борки та Крупець, а також село Спальне. Ці операції дозволили зміцнити позиції та просунутися далі на схід.

Поточна лінія фронту продовжує формуватися, але вже ясно, що українська армія досягла значного прогресу у своїх стратегічних цілях у Курській області.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Російські військові на гелікоптері Ка-52М "Алігатор" відкрили вогонь колоною військової техніки в Курській області. Як виявилось, це була колона російської військової техніки. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву члена Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Андрія Місягіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини