Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму студентів агітують підписувати контракти з армією РФ: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму студентів агітують підписувати контракти з армією РФ: що про це відомо

Армія окупантів шукає новобранців серед кримських студентів

8 березня 2024, 18:48
Поділіться публікацією:

В тимчасово окупованому Криму напередодні закінчення навчального року окупанти посилили агітацію щодо вступу до лав Збройних сил РФ.

У Криму студентів агітують підписувати контракти з армією РФ: що про це відомо

РФ продовжує поповнювати ряди своєї армії. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, агітатори з військкоматів здійснюють обхід навчальних закладів та пропонують, замість строкової служби, укладати контракти, щоби мати змогу набрати “добровольців” та відправити їх на фронт.

Зазначається, що також загарбники проводять агітацію під час екскурсій, зганяючи молодь на масові заходи з пропагандистськими концертами. 

Центр національного спротиву закликав кримчан ігнорувати ініціативи ворога та не ставати заручниками божевільної політики Кремля.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія в тилу накопичує величезні резерви. Її стратегічний план — посилити наступальні дії, щоби розгромити Збройні сили України у найближчі рік-півтора. За словами військового експерта Валерія Ширяєва, відповідну інформацію він отримав від двох чинних російських воєначальників, які відповідають за ділянки фронтів в Україні. Він зазначив, що російська армія розраховує за рік-півтора дійти до лівого берега Дніпра.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що зниження зацікавленості з боку США у військовій присутності в Європі відкриє нові можливості для Франції — вона може стати центром формування ядерної безпеки на європейському континенті, вважає політолог Ігор Чаленко. Франція також може ініціювати створення європейської армії на тлі зростаючої загрози з боку Росії, а ядерна зброя може стати інструментом, який допоможе Парижу впроваджувати ідею такої армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини