Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму росіяни посилили перевірки населення: чого починає боятися ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму росіяни посилили перевірки населення: чого починає боятися ворог

Центр національного спротиву закликав людей передавати інформацію про розміщення сил ворога, його складів та логістики, щоб прискорити деокупацію півострова

27 серпня 2024, 07:50
Поділіться публікацією:

На території тимчасово окупованого Криму росіяни посилили перевірку населення після вдалих ударів ЗСУ по інфраструктурі півострова. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє інформаційний ресурс Центру національного опору.

У Криму росіяни посилили перевірки населення: чого починає боятися ворог

Крим. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що окупанти збільшили кількість патрулів біля портів та військових об'єктів. Так, представники росгвардії вибірково перевіряють місцеве населення, а саме – телефони та зміст інформації на них.

У ЦНС закликали українців бути пильними та враховувати це під час планування прогулянок. Крім того, інформаційний портал нагадав, що у них на сайті є розділ корисних порад, де можна ознайомитися з інструкціями щодо очищення телефону.

Водночас, Центр національного спротиву закликав людей передавати інформацію про розміщення сил ворога, його склади та логістику, щоб прискорити деокупацію півострова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українці висловилися про майбутнє Криму та Донбасу після звільнення.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у тимчасово захопленому Криму російські загарбники готуються 8 вересня провести так звані місцеві вибори до фейкових органів самоврядування.

Як повідомляє Центр національного спротиву, росіяни формують списки з філій кремлівської ради громадських діячів на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей, які поїдуть "спостерігачами". Тобто їхнім завданням допомагатиме Кремлю ”легалізувати” виборчий процес.

Також, зазначили у Центрі опору, окупаційна адміністрація проводить бесіди з переселенцями у Криму, щоб вони голосували за своїми видами на проживання. Таким чином ворог планує збільшити явку. Окрім того, голосування буде обов'язковим серед військових.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини