Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму після «прильоту» загиблі та багато поранених росіян: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму після «прильоту» загиблі та багато поранених росіян: подробиці

Вибухи пролунали там, де дислокується 126 окрема гвардійська бригада берегової оборони ЧФ

25 серпня 2023, 10:44 comments4728
Поділіться публікацією:

У селі Перевальне Сімферопольського району повідомляють про вибухи. Там дислокується 126 окрема гвардійська бригада берегової оборони ЧФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер".

У Криму після «прильоту» загиблі та багато поранених росіян: подробиці

Крим. Фото з відкритих джерел

Місцеві повідомляють, що внаслідок "прильоту" підтверджено загибель трьох окупантів, також дуже багато поранених. Постраждалих привезли до Сімферопольського шпиталю на вул. Горького.

Останнім часом і дня не минає, щоб в анексованому Криму не лунали вибухи, не надходили повідомлення про загиблих та поранених серед окупантів.

У більшості випадків вибухи в Криму пов'язані з успішними ударами наших захисників по скупченню російських солдатів, техніки та складів із боєприпасами.

Тільки сьогодні вночі в кількох районах Криму пролунали вибухи, а Міноборони РФ заявило про нібито атаку 42 дронів.

Окрім того, вчора українська розвідка висадилася у Криму. Біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут відбулася битва у рамках спецоперації ГУР за участю плавальних засобів та авіації.

Наші розвідники також вивісили у Криму український прапор.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – удари безпілотників по Криму та Росії: головні висновки та наслідки для агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини