Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму окупанти провели рейди: кого шукали
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму окупанти провели рейди: кого шукали

За даними ЦНС, у Криму окупанти провели рейди у пошуках партизанів

25 квітня 2023, 07:45
Поділіться публікацією:

В анексованому Криму російські окупанти посилюють заходи щодо пошуку українського підпілля. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Центр національного спротиву.

У Криму окупанти провели рейди: кого шукали

Рейди у Криму. Фото: з відкритих джерел

"На тимчасово окупованому півострові Крим ворог продовжує посилювати заходи щодо виявлення членів українського підпілля. На півострові окупанти провели обшуки квартир у тих, кого підозрюють у "нелояльності". Обшуки проводили навіть без присутності господарів", – зазначається у повідомленні.

За інформацією ЦНС, у Криму також почастішали випадки вибіркових перевірок на вулицях.

Крім того, у Криму російські окупанти почали встановлювати камери відеоспостереження вздовж залізниці для боротьби із партизанами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — топ-темою залишається битва за Бахмут, який постійно атакують війська окупаційної російської армії, посилені "вагнерівцями". Незважаючи на поради Заходу, українська влада не здає місто, яке, на думку американських та європейських аналітиків, мало пасти ще пару-трійку місяців тому. Що вже показала битва за Бахмут та загалом за Донбас? Як події на фронті можуть розвиватися в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов закликав дружні країни не педалювати переговори Києва з Москвою. За його словами, мета російського агресора залишається незмінною – знищення України. А тому говорити з РФ можна лише мовою сили, а саме зброї. Про що говорять такі заяви? Що важливо розуміти Україні та її партнерів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини