Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму не вщухає ППО, а над Бєлгородом – чорний дим: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму не вщухає ППО, а над Бєлгородом – чорний дим: подробиці (ФОТО)

У Бєлгороді точний "приліт" нафтобазою

15 жовтня 2022, 15:32
Поділіться публікацією:

У суботу, 15 жовтня, в анексованому Криму було чути гучні вибухи. Місцеві жителі повідомляють про роботу ППО. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на місцеві Telegram-канали.

У Криму не вщухає ППО, а над Бєлгородом – чорний дим: подробиці (ФОТО)

У Криму пролунало кілька вибухів. Фото: Getty Images

Про роботу ППО повідомили мешканці Севастополя. Місцеві паблики, у свою чергу, оприлюднили відео, де добре видно місце розташування російської системи протиповітряної оборони.

Через деякий час так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що кошти ППО працюють у тренувальному режимі.

Тим часом про роботу системи протиповітряної оборони повідомляють у російському Бєлгороді. Пізніше у мережі почали з'являтися фото, як чорний дим піднімається вгору до місць розташування нафтобази. У місцевих пабликах росіяни почали ділитися інформацією, що є "приліт" нафтобазою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Херсоні гуляйтери скаржаться, що наступ ЗСУ триває, радить швидше вивозити дітей "відпочити" поки що до Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – республіка Білорусь (РБ), яка раніше домовилася з Росією про розгортання "загального регіонального угруповання військ", вводить режим контртерористичної операції після появи повідомлень про нібито "плановані провокації з боку деяких суміжних держав". Про це заявив голова МЗС РБ Володимир Макей. Щоправда, білоруський КДБ уже спростував цю інформацію. Але диму без вогню, як відомо, не буває… Про що говорять останні кроки білоруської влади? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

У Криму не вщухає ППО, а над Бєлгородом – чорний дим: подробиці (ФОТО) - фото 2
У Криму не вщухає ППО, а над Бєлгородом – чорний дим: подробиці (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини