Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пєсков вже відкрито натякає на анексії укаїнських територій
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков вже відкрито натякає на анексії укаїнських територій

У Путіна готові вести переговори з Україною, але натякають на анексію та лякають "зміною умов переговорів"

27 вересня 2022, 15:07 comments1819
Поділіться публікацією:

Росія знову готова сісти за стіл переговорів з Україною, незважаючи на заяву російських політиків про неможливість повернення до діалогу з Києвом. Проте умови Кремля змінюються "у міру зміни ситуації". Про це заявив речник президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "РІА Новини".

Пєсков вже відкрито натякає на анексії укаїнських територій

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков нагадав слова свого шефа про те, що Росія не відмовляється від діалогу з українською стороною та зберігає готовність відновити переговори. При цьому Пєсков зазначив, що наразі ці переговори можуть бути відновлені з урахуванням нових обставин та нової ситуації.

За словами рупора Кремля, всі цілі так званої "спеціальної військової операції" залишаються незмінними, їхнє російське керівництво не вважає за потрібне переглядати.

"Але в даному випадку також на переговорах (Путіна та Ердогана – ред.) було сказано, що з переговорного треку повністю пішла українська сторона, тому спеціальна військова операція триває", – додав Пєсков.

Варто зазначити, що така заява спікера російського президента могла з'явитися невипадково, адже у Кремлі вже анонсували свою готовність визнати так звані результати "референдумів" про "приєднання" низки українських територій до Росії, після чого оголосити про анексію.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у вівторок, 27 вересня, – останній день "голосування" на псевдореферендумах на тимчасово окупованих росіянами територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Практично всі країни вже заявили, що не визнаватимуть ні підсумків цього шоу, ні ймовірних подальших анексій, які намагатиметься здійснити Росія. Які висновки про проходження "референдумів" (тривали з 23 вересня) можна зробити зараз? Які варіанти розвитку подій далі – який із них найімовірніший? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

777

27 вересня 2022, 15:59

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини