Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Кремлі вдали, що не знають, де Медведчук, поки Ердоган не розкрив правду
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі вдали, що не знають, де Медведчук, поки Ердоган не розкрив правду

Пєсков спробував переконати журналістів, що у Кремлі нібито не знають, де зараз Медведчук

23 вересня 2022, 15:42 comments3076
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що він не має інформації, де саме знаходиться обміняний 21 вересня Віктор Медведчук і чи спілкувався він уже з президентом Володимиром Путіним. Слова Пєскова цитує російський "Інтерфакс" . Водночас президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган натякнув, що Анкара вже передала Медведчука Росії. Слова турецького лідера цитує турецьке інформагентство Anadolu .

У Кремлі вдали, що не знають, де Медведчук, поки Ердоган не розкрив правду

Віктор Медведчук. Фото: з відкритих джерел

Спочатку Дмитро Пєсков заявив, що він не має інформації щодо того, де знаходиться Медведчук. А, відповідаючи на пряме запитання журналістів, чи знають у Кремлі, де зараз перебуває Віктор Медведчук, прес-секретар Путіна відповів: "ні".

Далі спікер російського президента зазначив, що він не дає коментарів щодо обміну полоненими між Росією та Україною, бо це питання Міноборони, а не адміністрації президента РФ.                                                      

У свою чергу, турецький президент підтвердили інформацію, що 200 осіб, які були обміняні, сьогодні перебувають у Туреччині в повній безпеці, тому що вони гості Туреччини. Ну, а далі Ердоган зазначив, що серед тих, хто був у списку на обмін, була одна людина, яку дуже сильно хотіла звільнити Росія, вона вже передана російській стороні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Володимира Путіна образилися і розповіли, як дадуть відповідь, якщо США спалять Чорноморський флот в анексованому Криму.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи є ще Захід аргументи, як схилити Росії до світу або переформатування світопорядку неминуче.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини