Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Кремлі назвали свої умови для мирних переговорів між Україною та Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі назвали свої умови для мирних переговорів між Україною та Росією

Прессекретар президента РФ Дмитрій Пєсков заявив, що позиція Росії не змінилась, а Україна має погодитись на "нові реалії".

14 березня 2023, 14:50 comments15805
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час ранкового брифінгу речник Кремля Дмитрій Пєсков назвав умови, які ставить Росія перед Україною для "мирного" закінчення війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі назвали свої умови для мирних переговорів між Україною та Росією

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Прессекретар президента Російської Федерації Дмитрій Пєсков під час ранкового брифінгу відповів на кілька питань, зокрема частина з них стосувались війни в Україні, зернової угоди та мирного вирішення закінчення військових дій. Речник Кремля заявив, що Росія не збирається йти на компроміси, а позиція Москви "добре відома", тому російський політик закликав Україну визнати ситуацію "де-факто", щоб почати мирні переговори.

"Без урахування Україною ситуації де-факто та нових реалій, мирний шлях врегулювання з'явитися не може", — заявив Дмитрій Пєсков.

Нагадаймо, що "реалії Росії", це анексовані чотири області України: Луганська, Донецька, Херсонська та Запорізька. Крим був анексований Росією у 2014 році, після проведення незаконного референдуму, результати якого не визнали міжнародні спільноти.

Під час виступу Пєсков зазначив, що існує багато питань до передачі ядерних підводних човнів для Австралії від її союзників. Таке рішення також розкритикував китайський представник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на заяви Міжнародного суду про можливий початок ведення справ щодо воєнних злочинів РФ.

Також "Коментарі" писали, що міністр оборони Угорщини Крістоф Шалай-Бобровницький назвав країну, яка має вирішити долю війни. За його словами, Україна не має можливості вирішувати свою долю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини