Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міністр оборони Угорщини назвав країну, яка має вирішити долю війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Угорщини назвав країну, яка має вирішити долю війни в Україні

Очільник Міноборони Угорщини Крістоф Шалай-Бобровницький запевняє, що є країна, без якої рішення про мир не буде. На думку угорського політика це не Україна, і не Росія.

14 березня 2023, 12:05 comments2948
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільник міністерства оборони Угорщини заявив, що Україна не може самостійно вирішувати свою долю. Крістоф Шалай-Бобровницький вважає, що без рішення США не буде миру. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Index.

Міністр оборони Угорщини назвав країну, яка має вирішити долю війни в Україні

Очільник Міноборони Угорщини Крістоф Шалай-Бобровницький. Фото з відкритих джерел

Не тільки Віктор Орбан має альтернативні погляди на війну в Україні, які близькі до російських наративів. За скандальними заявами був помічений і міністр оборони Угорщини Крістоф Шалай-Бобровницький. В уряді Угорщини кілька разів наголошували про потребу мирних переговорів між Москвою та Вашингтоном про завершення війни в Україні. В інтерв’ю для видання Index, політика запитали,  де в цій формулі Київ? Шалай-Бобровницький зазначив, що Україна є жертвою формули і не може самостійно вирішити свою долю, а рішення про мир залежить від Сполучених Штатів.

"Україна не може сама вирішувати свою долю, її вирішують інші. Без рішення США миру не буде – це сьогодні всі знають", — запевняє Шалай-Бобровницький.

Очільник міністерства оборони вважає, що США затягує війну надсилаючи зброю Україні для захисту своїх територій від російської агресії. На думку Шалай-Бобровницького такі дії можуть втягнути Європу у війну.  Також міністра оборони запитали, чи змінить Угорщина своє рішення не постачати зброю до України.

"Це гора, яку неможливо зрушити. Якби хтось це зруйнував, усе б звалилося. Угорщина не постачає Україні зброю і не бере участі у війні. Якби ми постачали зброю, ми б сприяли не миру, а продовженню бойових дій", — вважає угорський політик.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр оборони Шалай-Бобровницький назвав єдиного союзника Угорщини у Європі, який також виступає за мир.

Також "Коментарі" писали про Орбана, який заговорив про третю світову війну через події в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

птн пнх

14 березня 2023, 15:24

міжнародний кримінальний суд - осудити цього шала-бола за підтримку терористичної держави. він не каже щоб росія припинила вбивати, а каже щоб Україна припинила оборонятися.


Новини