Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Краматорську коп та начальник військомату "відмазували" та "допомагали" уникнути мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

У Краматорську коп та начальник військомату "відмазували" та "допомагали" уникнути мобілізації

Начальник військкомату та правоохоронець вимагали 2 тисячі доларів за довідку

3 серпня 2022, 23:58 comments1043
Поділіться публікацією:

В місті  Краматорськ був затриманий начальник  військкомату та правоохоронець, які встановили таксу — 2 тисячі доларів за виготовлення  довідки, що свідчить про непридатність до військової служби. Про це повідомляє ДБР в Telegram та інформують на сайті  спеціалізованої прокуратури  Південного регіону у військовій та оборонній сфері.

У Краматорську коп та начальник військомату "відмазували" та "допомагали" уникнути мобілізації

У Краматорську затримали поліцейського та начальник військкомату (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, працівниками ДБР було затримано керівника одного з райцентрів комплектування в місті Краматорськ  та його спільника, які вимагали відкуп  в призовника за те, що  знімуть його  з військового обліку. Поліціянта було затримано, коли він передавав довідку "клієнту ". Довідку  сфальсифікував за 2 тисячі зелених  начальник одного з місцевих військкоматів. Працівники ДБР, проводячи обшуки, знайшли  в зловмисників гроші, зброю та, навіть, боєприпаси.

При цьому, в місті  Дніпро за хабарництво був викритий співробітник військкомату. За певну суму — це 130 тисяч грн., спритник  пообіцяв місцевому призовнику, якого знав, допомогти вирішити питання, як  вивільнитись від  мобілізації. 

 "Його знайомий вже кілька разів не з’являвся по повістці й працівник військкомату обіцяв поговорити з потрібними людьми і таким чином допомогти уникнути мобілізації",- розповідають про мотив злочину правоохоронці. Представники ДБР спільно із працівниками Служби безпеки України взяли хабарника, коли він отримував гроші.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Дніпропетровщині затримали п'яного полковника СБУУ Дніпропетровській області патрульна поліція зупинила машину, за кермом, якою перебував працівник СБУ. Чоловік знаходився у нетверезому стані.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини