Головна Новини Суспільство події Хотів втекти та погрожував автоматом: на Дніпропетровщині затримали п'яного полковника СБУ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотів втекти та погрожував автоматом: на Дніпропетровщині затримали п'яного полковника СБУ (ВІДЕО)

На Дніпровщині патрульні зупинили авто з п'яним силовиком

27 липня 2022, 15:53
Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області патрульна поліція зупинила машину, за кермом, якою перебував працівник СБУ. Чоловік знаходився у нетверезому стані. Відео із затриманням силовика опублікували у мережі.

Хотів втекти та погрожував автоматом: на Дніпропетровщині затримали п'яного полковника СБУ (ВІДЕО)

На Дніпропетровщині затримали п'яного полковника СБУ (фото з відкритих джерел)

 Відомо, що інцидент трапився біля Верхньодніпровська, що в  Кам'янському районі. Кермувальник знаходився в автівці, вони обоє були у нетверезому стані. 

"Під час затримання чоловік намагався втекти та застосувати автомат, але його швидко втихомирили та під конвоєм доправили до Дніпра.  Виявилося, що він — полковник СБУ у Донецькій та Луганській областях", — йдеться дописі під відео.

На оприлюдненому відео видно, що двоє поліцейських вимагають у чоловіка покласти зброю на землю. Але той поводиться дуже зухвало, вживає нецензурну лайку щодо правоохоронців та відмовляються виконати наказ. Потім сідає в машину та тікає з місця, де його зупинили.

 Також стало відомо, що драгер показав 1,61 проміле.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що правоохоронці затримали екс-нардепа. 12 липня правоохоронці затримали екс-нардепа ІІІ скликання в Києві, коли той отримав частину суми неправомірної вигоди.Повідомляється, що колишній депутат вимагав у працівника підприємства гроші в сумі 10 тис доларів США. За неправомірну винагороду екс-нардеп обіцяв посприяти, щоб столичні судді винесли "вірне" рішення на користь підприємства. Мова йде про цивільну справу, яку розглядають судді райсуду столиці. Затриманий також переконував представника підприємства, що має вплив й на апеляційний суд. На момент затримання чоловік отримав 92 500 грн. Чоловіку повідомлять про підозру.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини