Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Херсоні закликали мешканців евакуюватися: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні закликали мешканців евакуюватися: у чому причина

Херсонська міськрада закликала мешканців обласного центру евакуюватися

25 березня 2023, 11:00 comments1600
Поділіться публікацією:

Через постійні ворожі обстріли росіян населених пунктів Херсонської громади мешканців закликають евакуюватися. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Херсонської ГВА.

У Херсоні закликали мешканців евакуюватися: у чому причина

Херсон. Фото: з відкритих джерел

"Російські війська продовжують тероризувати нашу територіальну громаду. Найбільше страждають населені пункти, що знаходяться у Дніпра. Через постійні атаки там практично неможливо забезпечити стійке тепло- і водопостачання. Кращий варіант убезпечити себе і своїх близьких — евакуюватися в безпечніші регіони", — зазначають у Херсонській ГВА.

У ГВА повідомили подробиці про можливості евакуації. Зокрема, у безпечніші регіони з Херсонської громади можна виїхати автобусом та потягом.

Варто зазначити, що практично й дня не відбувається, щоб російські загарбники не обстрілювали Херсон і прилеглі до обласного центру території. Так, у п'ятницю, 24 березня, російські окупанти вкотре обстріляли Херсон: отримали поранення двоє чоловіків, які перетинали Дніпровські плавні, один із них помер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи ведеться підготовка до переговорів України та Китаю на найвищому рівні: Володимир Зеленський зняв інтригу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – екс-президент РФ, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв продовжує сипати божевільними заявами. Намагаючись виправдати вторгнення до України, він назвав нашу країну частиною Росії. А говорячи про умови закінчення т.зв. "спеціальної військової операції" назвав такими перемогти НАТО на території України, а також "створити санітарну смугу, яка не дозволить застосовувати будь-які види зброї, яка працює на середніх та коротких дистанціях, тобто кілометрів 70-100". У свою чергу, засновник і головний фінансист ПВК "Вагнер" Євген Пригожин спростував заяви Кремля про те, що Росія воює з НАТО, і поставив під сумнів існування "нацистів" на території України. Про що говорить така розбіжність думок? Чи можна вважати, що становище нинішніх господарів Кремля стає дедалі хиткішим? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

7575

25 березня 2023, 14:35

Xочeшь бecплатнoго сeкcа с кpасивой и pазвратной незнакoмкoй?! Тыcячи девoк ждут тeбя, без региcтрации и бoтов, без шлюx и pазводил, все анoнимнo и бeсплатнo. Пpосто попpобуй ----- https://e.vg/keks


Новини