Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Херсоні підірвали автомобіль колаборанта: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні підірвали автомобіль колаборанта: подробиці (ФОТО)

Зрадник отримав поранення та був госпіталізований

18 червня 2022, 17:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Херсоні пролунав вибух. Про це повідомляє видання "Українська правда".

У Херсоні підірвали автомобіль колаборанта: подробиці (ФОТО)

Выбух в Херсоні. Іллюстрація

Як стало відомо, сьогодні (18 червня) у місті Херсон вибухнув автомобіль начальника виправної колонії, який перейшов на бік окупантів.

У Херсоні підірвали автомобіль колаборанта: подробиці (ФОТО) - фото 2

Фото: Суспільне Херсон

Видання повідомляє, що за словами військових Росії, до вибуху причетні українські партизани.

Повідомляється, що вибух пролунав на проспекті Адмірала Сенявіна. За даними місцевих ЗМІ, вибуховий пристрій був прикріплений на дерево та здетонував на транспортний засіб.

Російські новинні медіа заявляють, що вчинено замах на начальника Північної виправної колонії №90 Євгена Соболєва, який перейшов на бік окупантів. Уточнюється, що зараз він перебуває в лікарні з пораненнями і його життю нібито нічого не загрожує.

У Херсоні підірвали автомобіль колаборанта: подробиці (ФОТО) - фото 3

Фото: Суспільне Херсон

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що всі мають знати , що у нас є: Путін знову згадав про використання ядерної зброї. Путін заявив, що Росія не загрожує ядерною зброєю, але застосує її, якщо це буде потрібно. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Міноборони розповіли, скільки ще триватиме мобілізація в Україні. Мобілізація в Україні триває згідно з указом президента. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що нас штовхають у цей конфлікт : Лукашенко визнав, що Білорусь втягують у війну з Україною. Лукашенко знову пообіцяв, що не дозволить втягнути білоруську армію у війну проти України. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що пройшов 30 кілометрів : службовий собака тиждень шукав господаря під кулями (ВІДЕО). Під час оборони столиці Лея стежила за тим, щоби на посаду нацгвардійців не зайшли російські окупанти. Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини