Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Харкові розповіли, що вони думають про плани кремлівського диктатора захопити місто
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові розповіли, що вони думають про плани кремлівського диктатора захопити місто

Росія не може перемогти незламних мешканців Харкова, тому застосовує проти них ракети, заявив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. За його словами, загарбники можуть тільки нищити будинки мирних мешканців

26 березня 2024, 17:19
Поділіться публікацією:

Протягом двох років повномасштабної російської агресії загарбники в бою так і не змогли захопити жодне велике місто України, про це заявив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. При цьому він додав, що окупанти не змогли перемогти незламних харків’ян, які і в 2022, і в 2023 роках зуміли відстояти позиції в населених пунктах області.

У Харкові розповіли, що вони думають про плани кремлівського диктатора захопити місто

Олег Синєгубов

Окрім того, Синєгубов підкреслив, що з перших днів повномасштабного вторгнення городяни чують про так звані наміри кремлівського диктатора Володимира Путіна захопити Харків. Але правда в тому, додає очільник Харківської ОВА, що він цього зробити не може, тому нищить місто ракетами. За його словами, ці божевільні фантазії кремлівського диктатора супроводжуються щоденними обстрілами мирного населення і це єдине, що можуть вчиняти окупанти від свого безсилля.

При цьому Синєгубов додав, що на всі погрози кремлівського диктатора Сили оборони мають свою відповідь і щодня її демонструють на полі бою.

Нагадаємо, росЗМІ з посиланням на еліти наближені до кремлівського диктатора Володимира Путіна заявили про те, що він не полишив надії захопити український Харків.

При цьому ветеран АТО Євгени Дикий повідомив, що Росія має намір мобілізувати 300 тис своїх громадян і нібито Путін навіть не буде чекати своєї інаугурації, щоб оголосити про це, оскільки ситуація на лініє фронту є напруженою. Ветеран АТО вважає, якщо країна-агресор проведе мобілізацію, то уже в серпні може організувати наступ на Суми, Харків та Київ. Щоб зупинити такі дії, відзначив Дикий, Україні теж терміново треба провести мобілізацію і припинити затягувати прийняття відповідного законопроєкту у Верховній Раді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/8822
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 березня 2024, 18:14

Кіборгів Харкова не перемогти - вони знайдуть де сховатись! Все буде Маріуполь! Все буде Палестина! Все буде Берлін 1945! Залишимо переможцям руїни! Не з'їм, так понадкусююю - щоб ніхто не скористався.


Новини