Головна Новини Суспільство Війна з Росією У харківському ресторані знайшли дівчину, яка співпрацювала з окупантами у Куп’янську
commentss НОВИНИ Всі новини

У харківському ресторані знайшли дівчину, яка співпрацювала з окупантами у Куп’янську

В мережу потрапили фото дівчини з харківського закладу, яка раніше закликала українців співпрацювати з росіянами на окупованих територіях.

29 серпня 2023, 11:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У локальних пабліках Харкова поширилась інформація, що в одному з закладів працює дівчина-колаборантка, яка раніше знялась у пропагандистському ролику в окупованому Куп’янську, де закликала українців співпрацювати з росіянами.

У харківському ресторані знайшли дівчину, яка співпрацювала з окупантами у Куп’янську

Ганна Євсюкова. Фото з пропагандистського ролика окупантів

На відео, яке було зняте у перші місяці окупації Ганна Євсюкова була одягнена в футболку з логотипом путінської партії "Единая Россия" та повідомляла, що вона працює у центрі видачі гуманітарної допомоги від окупаційних військ.

У кінці серпня у соцмережі потрапили фото Євсюкової з харківського ресторану, де дівчина влаштувалась офіціанткою. Після розголосу про її співпрацю з окупантами заклад звільнив дівчину.

Начальник штабу спецпідрозділу "KRAKEN" Костянтин Немічев відреагував на новину про виявлення колаборантки у Харкові.

"Можливо ви запитаєте, а що їй потрібно було робити в окупації? Щонайменше, не співпрацювати з окупантами", — прокоментував Немічев та додав, дівчина не тільки співпрацювала, а й не соромилась зніматись у постановочних роликах.

Костянтин Немічев також розповів, що Ганна Євсюкова була затримала у листопаді минулого року спецслужбами, однак згодом її відпустили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, півсотні російських солдатів побили свого командира та здались в полон ЗСУ. Росіяни скаржаться на постійні атаки українців та військове керівництво РФ, яке змушує голодувати солдатів.

Також "Коментарі" писали про радника Зеленського Михайла Подоляка, який вважає, що звільнення українських територій буде відбуватись швидше, а у Росії почнуться процеси повалення Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини