Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР зробили нову заяву щодо вбивства Татарського: чому слід веде до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР зробили нову заяву щодо вбивства Татарського: чому слід веде до Путіна

В українській розвідці вважають, що Татарського вбив Путін, коли вторгся в Україну

4 квітня 2023, 17:17
Поділіться публікацією:

У Головному управлінні розвідки України вважають, що у ліквідації пропагандиста Владлена Татарського винен сам президент РФ Володимир Путін. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів офіційний представник ГУР Андрій Юсов.

У ГУР зробили нову заяву щодо вбивства Татарського: чому слід веде до Путіна

Владлен Татарський. Фото: із відкритих джерел

"Владлена Татарського вбив Путін, коли вторгся в Україну і розпочав повномасштабне вторгнення після 24 лютого. І персональна відповідальність (лежить) на Путіні і на всьому його рашистському режимі, і за все понад 175 тисяч знищених рашистів, і за інших знищених зрадників, незалежно від того, чи загинули вони через "неприємну випадковість", чи отримали справедливий вирок від внутрішніх сил опору або держави Україна", – заявив Андрій Юсов.

Прогнозуючи перспективи для "інших Татарських", Андрій Юсов зазначив, що російським пропагандистам буде значно безпечніше в українських в'язницях, ніж у Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підрив увечері 2 квітня в результаті одного з кафе Санкт-Петербурга пропагандиста Владлена Татарського (справжнє ім'я Максим Фомін, уродженець Донецької області, який був засуджений, потім воював на боці т.зв. "Л-ДНР" , після чого перебрався до Росії і став "військовим кореспондентом" і блогером) росіяни передбачувано списали на "терористичні події київського режиму". Вже навіть затримали підозрювану у вбивстві – росіянку Дар'ю Трепову, яка принесла "вибухову" статуетку на останній вечір Татарського. Видання "Коментарі" продовжує аналізувати з експертами – хто та чому міг стояти за цим убивством.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у чому важливість візиту лідерів Євросоюзу до Пекіна – чи може голова КНР Сі Цзіньпін переглянути свої зв'язки з РФ та відмежуватися від путінського режиму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини