Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР заінтригували заявою про мобілізацію в Росії: кого скоро Путін кидатиме на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР заінтригували заявою про мобілізацію в Росії: кого скоро Путін кидатиме на фронт

В українській розвідці заявили, що мешканців Москви бережуть, але незабаром і їх торкнеться мобілізація

21 вересня 2023, 17:37
Поділіться публікацією:

Прихована мобілізація у Росії триває постійно, жителів Москви вона переважно обходила стороною. Однак у майбутньому це торкнеться їх. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

У ГУР заінтригували заявою про мобілізацію в Росії: кого скоро Путін кидатиме на фронт

Мобілізація в Росії. Фото: з відкритих джерел

""Переважно ця хвиля мобілізації публічної пройшла осторонь Москви і Московського регіону, хоча мова не йде про гастарбайтерів чи якісь неблагонадійні верстви населення", — заявив представник української розвідки.

За його словами, москвичі ще навіть не відчули, що в Україну відправляють гинути росіян через чиїсь амбіції та маніакальні мрії. Але незабаром ситуація може змінитись.

Андрій Юсов зазначив, цього разу буде трохи інакше, незважаючи на те, що режим російського президента Володимира Путіна береже мешканців Москви, мобілізація неминуче торкнеться і їх.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ дізналися середню тривалість життя російського мобілізованого на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російська влада продовжує переконувати, що нової хвилі мобілізації не буде. При цьому визнають, що потребують приблизно 500 тисяч контрактників. Російський диктатор Володимир Путін запевняє, що від добровольців немає відбою. При цьому є дані, що з Кремля прийшла установка – максимально оминати питання мобілізації (у будь-якому ракурсі) під час заяв пропагандистів, політиків, чиновників. Про що говорять дані повідомлення? Чи наважиться Кремль на мобілізацію, як рік тому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини