Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР та ЗСУ відреагували на вибухи та руйнування Кримського мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР та ЗСУ відреагували на вибухи та руйнування Кримського мосту

Внаслідок вибухів на Кримському мості у окупантів виникнуть проблеми з логістикою

17 липня 2023, 09:02 comments8460
Поділіться публікацією:

Через пошкодження Кримського мосту у російських загарбників можуть виникнути додаткові проблеми з логістикою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на коментарі представників Головного управління розвідки та ОК "Південь".

У ГУР та ЗСУ відреагували на вибухи та руйнування Кримського мосту

Кримський міст. Фото: з відкритих джерел

Інцидент в інтерв'ю "Суспільному" прокоментував представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

"Зараз увесь світ бачить багато кілометрових пробок та порушень мостових конструкцій. Щодо додаткових коментарів причин цього – ми не коментуємо. Можна лише процитувати слова керівника ГУР МОУ Кирила Буданова про те, що "Кримський міст – конструкція там зайва", – заявив Юсов.

На його думку, через руйнування секції мосту в окупантів виникнуть додаткові проблеми з логістикою. Розвідник нагадав, що захоплений півострів використовується Москвою як величезний логістичний хаб для переміщення сил та засобів углиб південної території України. Тому додаткові логістичні проблеми – це ускладнення для окупантів. Водночас це плюс для українських захисників.

Тим часом у ОК "Південь" припускають, що інцидент на Кримському мосту — чергова провокація окупантів.

"Характерно те, що за такого зосередження корабельного угруповання в даному районі та загальної напруги на тлі питання про пролонгацію "зернової угоди", створення подібних провокацій, про які дуже голосно відразу рапортує окупаційна влада Криму, є типовим способом вирішення подібних питань з боку окупаційної влади Криму та взагалі країни-агресора", — заявила речник ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

У свою чергу речник Повітряних сил Юрій Ігнат зазначив, що подіям на Кримському мості можна лише порадіти. При цьому він дав своест журналістам — не намагатися дізнатися точну інформацію про те, що сталося на Кримському мосту, йде війна і достовірно ніколи ніхто нічого не скаже, ще не настав той час.

Читайте також на порталі "Коментарі" – вночі на Кримському мості чули сильні вибухи: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини