Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР розповіли, з яким викликом зіштовхнулася РФ після удару по аеродрому «Оленья»
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли, з яким викликом зіштовхнулася РФ після удару по аеродрому «Оленья»

Андрій Юсов заявив, що після удару по аеродрому «Олень» у РФ є запит на посилення ППО

31 липня 2024, 16:05 comments2375
Поділіться публікацією:

Після удару по летовищу "Оленья" російські окупанти зробили запит щодо посилення протиповітряної оборони (ППО). Адже із цим у противника явні проблеми. Також для захисту інфраструктури ворог планує збільшувати підручні кошти. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов.

У ГУР розповіли, з яким викликом зіштовхнулася РФ після удару по аеродрому «Оленья»

Удар по аэродрому Оленья. Фото: из открытых источников

"Так, є інформація на запит про посилення ППО. Зокрема, йдеться про "Панцир", якщо ми говоримо про "Оленях". І загалом активно використовуються інші, зокрема гумові пристрої для захисту винищувачів та стратегічної авіації. Зокрема, Ідеться про покришки. Ось так вони захищають. І в принципі вони збираються нарощувати ці підручні засоби, те, що можна робити без якихось високих сучасних технологій", — розповів Андрій Юсов.

Також представник ГУР зазначив, що після поразки аеродрому "на болотах вий стояв знатний", оскільки ці удари є дуже чутливими для ворога.

За словами Андрія Юсова, уражені літаки були працюючими та безпосередньо залученими до ударів по території України.

Зазначимо, 27 липня джерела у розвідці заявили про атаку дронів української розвідки на нафтопереробний завод, а також три військові аеродроми Росії. Пізніше розвідка офіційно підтвердила цю інформацію та назвали операцію "олімпійським досягненням".

"Це справді олімпійське досягнення українських сил оборони, спецназівців та ГУР. Ми не коментуємо, що й куди, але верховний головнокомандувач відзначив далекобійність. Зрозуміло, напрямок тут вгадати неважко. Що стосується факту поразки, ми підтверджуємо факт інциденту, поразки, щось попало. кудись", — заявив Андрій Юсов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що змушені робити росіяни після удару ГУР по аеродромах: чого далі чекати від України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини