Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР розповіли, що насправді сталося у Брянській області – хто за цим стоїть
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли, що насправді сталося у Брянській області – хто за цим стоїть

В українській розвідці підтвердили, що громадяни Російської Федерації на певній території повстали для того, щоб повалити режим Путіна

3 березня 2023, 08:10 comments4578
Поділіться публікацією:

Події у Брянській області РФ свідчать, що росіяни починають боротися з режимом диктатора Володимира Путіна. Юсов прогнозує, що такі "повстання" можуть статися ще. Як передає "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

У ГУР розповіли, що насправді сталося у Брянській області – хто за цим стоїть

Андрій Юсов. Фото: із відкритих джерел

"Правда, власне, що повномасштабне вторгнення рашистів і Путіна спричинило поглиблення проблем усередині так званої Російської Федерації. Росія — це нестабільна освіта, всередині якої є величезна кількість складних невирішених питань, протиріч, конфліктів — міжрегіональних, міжетнічних, релігійних, соціальних, політичних і інших. І те, що сьогодні громадяни Російської Федерації на певній території повстали для того, щоб повалити режим Путіна, це, власне, закономірний розвиток після вторгнення в Україну", — зазначив Юсов.

На думку Юсова, вся Росія — це штучна освіта, тому не дивно, що подібні повстання трапляються. Він прогнозує, що це не перше і не останнє подібне заворушення.

Представник розвідки вважає, що події у Брянській області — це початок звільнення власної країни та спокутування злочинів РФ та Путіна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 2 березня, інформаційний простір сколихнула новина про таємничу українську ДРГ, яка нібито наробила справ у Брянській області Росії . З'явилися заяви про те, що диктатор країни-агресора – путін – нібито ось-ось проведе екстрене засідання Ради безпеки з цього приводу. Потім це спростували – мовляв, господар Кремля проведе оперативну зустріч із Радбезом 3 березня. А ось заплановану путінську поїздку до Ставропольського краю вирішили скасувати. Що це було? До чого готується Росія чи готують росіян? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

3 березня 2023, 10:59

"штучне угРуповання", вибачаюсь :)

Олександр

3 березня 2023, 10:55

Якщо Ви перекладаете з російської за допомогою автоперекладача, то хоча б перевіряйте що він наперекладав: "На думку Юсова, вся росія — це штучна освіта.." оркське "искусственное образование" може бути перекладено як "штучне угуповання", але ніяк не "штучна освіта"


Новини