Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР прокоментували так зване "затримання агентів Буданова"
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР прокоментували так зване "затримання агентів Буданова"

В українській розвідці назвали так зване "затримання агентів Буданова" у Криму відвертою брехнею

4 травня 2023, 10:32
Поділіться публікацією:

Заяви російських силовиків про нібито затримання "агентів Буданова", які нібито готували теракти в тимчасово окупованому Криму — це справжнісінька брехня. Як передає портал "Коментарі", про це заявили у Головному управлінні розвідки Міноборони.

У ГУР прокоментували так зване "затримання агентів Буданова"

Андрій Юсов. Фото: із відкритих джерел

Як зазначив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов, заяви російської ФСБ про нібито затримання агентів спецслужб України на території окупованого Криму – чергова ворожа дезінформація.

За словами Юсова, нові кремлівські фейки свідчать лише про те, що путінський режим боїться України та її спецслужб, зокрема розвідки.

Представник ГУР додав, що окупанти правильно роблять, що бояться, бо розплата за всі воєнні злочини обов'язково буде.

"Найбезпечніший шлях для них – добровільно здатися до рук українського правосуддя", – заявив Юсов.

Зазначимо, 3 травня ФСБ Росії заявила, що розкрила "агентів" Головного управління розвідки Міноборони України, які нібито планували серію терактів у Криму, а також викрили схему доставки вибухових речовин із Болгарії до Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Брянській області Росії два дні поспіль підривають залізничні колії. 1 травня зійшов з рейок потяг із нафтопродуктами та пиломатеріалами. 2 травня із рейок зійшли вагони чергового вантажного поїзда. Про що говорить ця партизансько-диверсійна діяльність, а також атаки території РФ, що почастішали, безпілотниками? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі заявили, що Україна атакувала резиденцію Путіна. При цьому речник президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що Путін у цей час не перебував у Кремлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини