Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР оригінально прокоментували вибухи у Севастополі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР оригінально прокоментували вибухи у Севастополі

Внаслідок вибуху в Севастополі 29 квітня було знищено понад 10 резервуарів із нафтопродуктами. Їхня загальна ємність - близько 40 тисяч тонн

29 квітня 2023, 14:00
Поділіться публікацією:

Вибухи в Севастополі в українській розвідці розвалили "Божою карою за Умань". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "РБК-Україна" зробив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

У ГУР оригінально прокоментували вибухи у Севастополі

Вибухи у Криму. Фото: з відкритих джерел

У ГУР проінформували, що внаслідок вибуху в Севастополі 29 квітня було знищено понад 10 резервуарів із нафтопродуктами. Їхня загальна ємність — близько 40 тисяч тонн.

"У місті Севастополь 29 квітня трапився "бавовна", яка є божою карою, у тому числі за вбитих цивільних в Умані, серед яких п'ятеро дітей. Ця страта буде довготривалою. та об'єктами, які забезпечують армію агресора", — розповів Андрій Юсов.

Він також додав, що Головному управлінню розвідки відомо про крадіжки, які здійснювали місцеві окупанти на цьому та інших об'єктах.

"Слід зазначити, що нам відомо про розкрадання посадовими особами окупаційних властей нафтопродуктів та інші корупційні дії на цій нафтобазі та інших об'єктах окупантів. Це, безумовно, розширює можливості українських Сил безпеки та оборони", — зазначив представник ГУР МО.

Зазначимо, у ніч на 29 квітня невідомий безпілотник атакував резервуар із паливом окупантів у Козачій бухті Севастополя. Про що говорять почастішали удари по Криму? Які шанси на деокупацію півострова вже цього року? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський вперше заявив про ризик, що війна затягнеться на роки, а то й десятиліття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rbc.ua/ukr/news
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини