Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР оцінили сценарій використання Росією ядерної зброї в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР оцінили сценарій використання Росією ядерної зброї в Україні

Цей сценарій у разі реалізації лише наблизить кінець самої Росії, вважають в українській розвідці.

26 жовтня 2022, 12:57
Поділіться публікацією:

Сценарій використання ядерної зброї Росією в Україні є малоймовірним. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов.

У ГУР оцінили сценарій використання Росією ядерної зброї в Україні

Ядерна зброя. Фото: з відкритих джерел

Представник ГУР припустив, що Росія й надалі використовуватиме карту ядерної зброї, ця зброя стримування й надалі противник "брязкатиме".

"Путін брязкатиме їм (Ред. — зброєю) максимально голосно, щоб його почули і звернули увагу. Але якщо уявити, що Путін вирішує використовувати ядерну зброю, то це останній козир, який він використовує. А що далі? Україна припинить боротьбу? Ні. Світ краще ставитиметься до режиму Путіна та інших рашистів? Звичайно, ні. Це буде його фінал. Це малоймовірний сценарій та сценарій, який у разі реалізації лише наблизить кінець самої Росії", — сказав Андрій Юсов.

Варто зазначити, що кожен четвертий українець зараз вважає, що Росія може застосувати ядерну зброю проти України. Відповідні результати загальнонаціонального опитування, проведеного за умов війни 8-9 жовтня, оприлюднила соціологічна група "Рейтинг".

Згідно з цими даними, дві третини українців все ж таки не вірять, що Росія може застосувати ядерну зброю проти України.

Також під час опитування виявилось, що 84% українців не вірять у можливість ядерного удару по країнах-учасницях НАТО, можливість удару допускають 11% опитаних, 7% — не визначились.

Читайте також на порталі "Коментарі" – для чого Росія продовжує качати тему "брудної бомби" – як реагує Україна та Захід.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини